SAYFALAR

12 Kasım 2014 Çarşamba

OTO BOYA KALINLIK ÖLÇER


TÜRKİYE'DE Kİ EN İYİ OTO BOYA KALINLIK ÖLÇER
EN UYGUN FİYATA
Dijital kaplama kalınlık ölçüm cihazları, metal yüzeyler üzerindeki boya kalınlığı ölçümü için idealdir. Otomobil sektöründe araç kaportası daha önceden boyanmış mı, yada araç kaportası tamir görmüş mü, araç kaportasının boya ihtiyacı var mı gibi soruların cevabını bir saniye içinde verir.
Cihaz araç ekpertizleri, galericiler, boyacılar, metal bakım üniteleri, makina imalatçıları, ince film üreticileri paketleme sektörü gibi alanların kullanımına uygundur.Ürün tam profesyöneldir.


KULLANIMI ÇOK KOLAYDIR.
KALEM PİL İLE ÇALIŞIR
HEM METAL HEM ALİMİYUM ÖLÇER (İKİ AYRI CİHAZ TAŞIMAZSINIZ)
0-1250MİKRON ÖLÇÜM KAPASİTESİ VARDIR.
DİĞER CİHAZLAR GİBİ ÖLÇÜMÜ 120-130MİKRON ŞEKLİNDE DEĞİL 127-132 ŞEKLİNDE 10 MİKRON DEĞİL 1 MİKRON HASSASİYET İLE YAPAR. CİHAZ ALIRKEN LÜTFEN BU ÖZELLİĞE DİKKAT EDİNİZ.


ÖLÇÜM DEĞERLERİ

80 - 160 mikron = Araç Boyasız. Her firma farklı kalınlıkta boya atmaktadır.
160 - 200 mikron = Araçta ya pasta cila vardır yada boyası kazınarak tekrar boyanmıştır. Bu bölgenin gözle detaylı incelenmesi gerekir.
200 - 300 mikron = Araçta tek kat boya var
300 - 1250 mikron = Araçta bir kattan fazla boya var veya macunlama işlemi yapılmış.

DİJİTAL BOYA KALINLIĞI ÖLÇÜM CİHAZLARI (F&N F TYPE)
Boya ölçüm cihazları kompleks işlevlerine rağmen boyut olarak küçük, ağırlık olarak hafif ve taşıması oldukça kolaydır. Sağlam yapısı ve uygun ölçüm teknikleri ile kullanıcılar uzun yıllar bu cihazdan faydalanabilirler.


ÖZELLİKLER

Bu ölçüm cihazları DIN, ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi ISO-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşullarını sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir.· F Tipi probe manyetik malzeme üzerinde bulunan manyetik olmayan malzemelerin (Boya, plastik, porcelen emeya, bakır, çinko, krom vs) kalınlığını ölçer. Daha çok galvanizli katmanlar, vernikli (lake) katmanlar, porselen emaye katmanlar, fosfid katmalar, bakır yüzeyler, aliminyum yüzeyler, alaşımlı yüzeyler ve kağıt kalınlığı ölçümünde kullanılır. · N tipi probe manyetik olmayan metaller üzerinde kaplı olan manyetik olmayan kaplamaların kalığını ölçer. Aliminyum, pirinç ve manyetik olmayan paslanmaz çelik üzerine anodize edilmiş malzeme, vernik, boya, emaye, plastik kapalama, toz kalınlığı ölçümü uygulama alanlarıdır. Otomatik alt tabak tanıma. Otomatik ve normal mode kapanma. İki ölçüm modu; Tek ve sürekli. Geniş ölçüm aralığı ve yüksek çözünürlük. Metrik/İngiliz ölçümü. Dijital gösterge


PAKET İÇERİĞİ
1 ADET PROF. BOYA ÖLÇÜM CİHAZI
1 ADET ÖZEL TAŞIMA KILIFI
1 ADET F PROBE
1 ADET NF PROBE
SET HALİNDE KALİBRASYON YAPRAĞI


ÜRÜNÜN PİYASA DEĞERİ 600 TL 
KARGO ÜCRETE DAHİLDİR.
ÜRÜN SATIN ALDIĞINIZ GÜN STOKTAN GÖNDERİLİR.
4 EXPER ÜCRETİ FİYATINA KENDİNİZ EXPER OLUN.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder